Névnapok

ChatboxHálózatépítés

Egyesületünk munkájával valós űrt tölt be, melyet igazolni látszik a célcsoport létszámának, a külsős érdeklődők, a szimpatizánsok számának tendenciózus növekedése. Ez okból 2007-ben Budapesten és Szegeden, 2008-ban pedig Nagykanizsán is útjára indítottunk egy-egy hasonló szervezetet. Velük folyamatos az együttműködés, bevonjuk és segítjük egymást a tevékenységeinkbe.
A célok közösek, ezek az ifjúsági szervezetek is tapasztalatunkkal, kapcsolatrendszerünkkel támogatva a kulturális élet pezsdítése mellett a fiatalokért jöttek létre, hogy az ott élő helyiek is élhessenek szolgáltatásaikkal, részt vehessenek közösségfejlesztő programjaikon.
Továbbá folyamatosan keressük azokat a hazai és külföldi társszervezeteket, akikkel a közös munka lehetőségeivel élve bővítjük kapcsolati hálónkat.
Nem elhanyagolhatóak helyi kapcsolataink, a rendezvényeink egy részét a Factoryban szervezzük meg, ez eredménye az évek óta jól funkcionáló együttműködésnek a KKSK-val. Közös irodánkat továbbra is az Észak-Keleti Átjáró Kulturális és Tudományos Közhasznú Egyesülettel tartjuk fenn, akikkel mindennapos az együttműködés. Az éven szorosabb lett a kapcsolat a Célpont Ifjúsági Irodával, már most gondolkozunk közös programokon, a Miskolci Galériával, a Vörösmarty Műv. Házzal, ahova szintén szervezhetünk programokat. A Dialóg Közhasznú Egyesület folyamatosan segíti munkánkat a közösségfejlesztési folyamatokban.
Kilépve a kistérségből van egy budapesti Rt, aki helyet adott a Bázis Közösségi térnek a DIGÉP irodaházban, aki folyamatosan támogat minket havonta, illetve évi egy alkalommal a RETEK fesztivált nagyobb összeggel megsegíti. Szolnokon, és Budapesten van több klubbal kialakult programszervezési kapcsolat, ahol rendezvényeinket meg tudjuk valósítani.
Határon túli, illetve külföldi partnerszervezeteink között olyan nevek szerepelnek, mint a cseh Cesta közösség, az angol Shoping Trolley Promotion, az olasz Bar la Muerte kiadó, vagy a francia Autobus kortárs művészeti és aktuálzenei egyesület.

Keresés Földalatti KHE

Üdvözlet